Utorak 28. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 21.07.2014.
10:26 >> 11:12h
Beta A
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija čini sve kako bi tim međunarodnih stručnjaka istražio mesto pada malezijskog aviona na istoku Ukrajine i kritikovao Kijev za podsticanje sukoba s proruskim aktivistima koji kontrolišu tu lokaciju.
Ponedeljak 21.07.2014.10:41
Putin je pod sve većim međunarodnim pritiskom da obuzda proruske aktiviste na istoku Ukrajine i omogući međunarodnim inspektorima da istraže mesto nesreće??? Kako mozete da ignoristet tolike reportaze, a da ponavljate iste teze i lazi Kerija i ostalih slugi satanskih? Vesti mora da prate trend, pa da spominju stalno iste budalastine kao i drugi okupitrani mediji da bi dobile zeleno svetlo od angloamerickih i nemackih gazdi.
Ponedeljak 21.07.2014.10:42
VOJVODO RUSSKI PAMETNA GLAVO NAORUZAVAJTE SE..................NACI-NATO IDE KRUPNIM KORACIMA PREMA VASIM GRANICAMA.................PREDLAZEM: STO PRE UZMITE BALKAN POD SVOJE I POSTAVITE BAZE U SRCU EVROPE..............NEK POKRIJE VASE ORUZJE CELOKUPNO PODRUCJE E ONDA DA CUJEMO IZ DALEKA KAKO ZAPADNA PASCAT LAJU..............U SVAKOM OD OVIH ZAPADNIH VODJA ZIVI ADOL HITLER NJIHOV FILOZOF I OTAC.............NEDOPUSTITE " DA DO RATA DODJE" RUSSKO-SRBSKI NAROD JE P-R-E-V-E-L-I-K-E ZRTVE DAO " DA BI SVET MIRNO ZIVEO............. + Pусские Братья +
Ponedeljak 21.07.2014.11:20
Ако је мени јасно како вам није мрско да распредате са овим смрадовима до бескраја... Они су КАО згрожени чином обарања авиона а истовремено пренебегавају чињеницу да су им вољени американци такође скењали путнички авион, и ви се онда разбијате да им нешто као докажете... Игноришите говна, нити ће њихово кењање да промени ваш став и мишљење, нити ће ваш ангажмам да измени њих. Говно је говно и остаће говно, а поред говнета се прође, не зауставља се да би се развила пријатељска дискусија....
Ponedeljak 21.07.2014.14:09
zasto gospodo iz "vesti" dozvoljavate ovim provokatorima da sire mrznju i podele medju ljudima svojim bolesnim i neljudskim komentarima???? Ne moram da ih nabrajam jer se iz aviona vidi ko komentarise a ko provocira.
Ponedeljak 21.07.2014.16:57
Svi ovi placenici raznih obavestajnih sluzbi kao sto su eujo, dane,todorovic i ostali podmetaci i foliranti imaju za zadatak da prate razne forume i da unose zabune i da stvaraju neko lazno mnjenje i zato mislim da netreba ni komentarisati njihove budalastine jer njima je zadatak da nasu pricu koja mozda ide u dobrom smeru razotkrivanja njihovih gazda kao ubica i lazova ,oni to razvodne i skrenu u drugom pravcu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)